*SV Blauw Wit Temse 6 – 1 SV Hardy Waasmunster

Mooie start van de competitie voor de manschappen van trainer Geert Mariman en zijn assistent Tom De Cleen door met een ruime 6-1 te winnen van een ook al ambitieus Hardy Waasmunster. SV Blauw-Wit nam meteen het heft in handen en zag na acht minuten al hun inzet bekroond met de openingstreffer langs Belhaj Badreddine (1-0). Belhaj kreeg vervolgens nog twee kansen. De eerste keer ging de bal over en nadien werd zijn schot afgeblokt in hoekschop. Na het kwartier werd een poging van Ben Ayad afgeblokt in de rechthoek en besloot De Mayer de rebound op de doelman. De gemiste kansen braken SV Blauw-Wit voor het halfuur zuur op. De gelijkmaker kwam er even voor het halfuur toen Ruythooren iets te makkelijk kon scoren na een lange bal (1-1). Gelukkig strafte Ben Ayad een mistasten van de bezoekende doelman even later af (2-1). Voor de pauze bleef SV Blauw-Wit domineren. Pogingen van Belhaj en Ben Ayad misten de goede richting. Doelman Egghe diende vervolgens een poging van bezoeker Belfassi te ontregelen. Uiteindelijk werd voor de pauze de voorsprong nog vergroot tot 4-1 met doelpunten van alweer Ben Ayad en zijn medespits Dante Meul. Kapitein Ruben Ketels had jammer genoeg al het veld moeten verlaten na een kwalijke trap op de achillespees.De eerste kansen na de “flessen water” waren voor de ingekomen Weyn die wat onbesuist afwerkte. Na het uur stak Hardy even de neus aan het venster maar Ruythooren kende tweemaal geen succes. De aanvalsgolven van de thuisploeg bleven aanhouden maar het was net iets minder scherp dan in de 1e helft. Meul knalde nog eens tegen De Wilde aan en schoof ook nog eens voorlangs. In een boeiende slotfase kon SV Blauw-Wit met vers bloed het tempo terug opdrijven en kon nog tweemaal juichen. Belhaj trapte eerst een assist van Weyn binnen. Een gretige Weyn knalde even later op assist van Belhaj de 6-1 eindstand in doel.“Het was belangrijk een mooie start op de eerste speeldag te nemen”, begon trainer Geert Mariman zijn verhaal na de wedstrijd. “We namen direct het heft in handen”. Het is altijd belangrijk van vlug te scoren wat ook gebeurde. De 2-0 bleef lang uit. Spijtig dat eerst de gelijkmaker er kwam. Met een cadeautje van de Hardy doelman namen we opnieuw de leiding en het voortouw in de match. De vele fouten van de opponent werden onder inpuls van o.a. Belhaj voor de rust afgestraft wat onze verdienste dan weer is. Na de rust kenden we eerst wat terugval qua aanvallende acties. Gelukkig was Hardy dan niet zo gevaarlijk. Wat later heb ik het spelsysteem wat veranderd en zo ging de ploeg met drie in de spits spelen. Door voldoende balbezit en meerdere kansen te creëren werd door van een sterke bank gebruik te maken de winst groter gemaakt. Niet elke ploeg kan dit zeggen. De zege is dik verdiend”, besloot Geert Mariman. De kern : Arne Egghe, Seppe Van Isterdael , Jeroen Schippers, Jonas Heuvinck, Laurens De Mayer, Jef Maes(’70 Van Nisselrooy Renzo), Dante Meul, Ismael Ben Ayad(’80 Ali Mohamadi), Ruben Ketels(’24 Arno Weyn), Belhaj Badreddine, Maxim Van Hiel(’87 Diego Van Rumst).Doelpunten : 8’ Badreddine 1-0, 30’ Ruythooren 1-1, 30’ Ben Ayad 2-1, 43’ Ben Ayad 3-1, 45’ Meul 4-1, 81’ Badreddine 5-1, 83’ Weyn 6-1.

*White Star Sombeke 0 – 4 SV Blauw Wit Temse

Trainer Geert Mariman diende te sleutelen aan het elftal. Laurens De Maeyer en kapitein Ruben Ketels moesten verstek geven voor deze wedstrijd. Diego Van Rumst en Arno Weyn kwamen in hun plaats aan de aftrap. En Robbin Seghers kwam na een blessure voor het eerst in doel ten koste van Arne Egghe die het goed heeft gedaan in de voorbije weken. Sombeke begon beter aan de wedstrijd dan onze blauw-witten. Bij een fase in de 16 van Temse kwamen de onzen goed weg. De Sombeke aanvaller ging neer maar de scheids gaf geen krimp. Na een 20 tal minuten zonder echt groots te spelen nam Temse stilaan het roer over. We kregen veel middenveldspel van beide teams. Temse kwam steeds dichter bij het Sombekedoel. Op de 34e minuut was het dan zo ver. Fout op Dante Meul en Maxim Van Hiel gooide de vrije trap in de 16 waar de bal even bleef hangen en een fluxe Seppe Van Isterdael duwde binnen. 0-1. De 2e goal volgde amper 5 minuten later. Ben Ayad schoof op links voorbij zijn tegenstander en gaf klaarkijkend op het juiste moment de bal aan de lopende Dante Meul voor doel. Dante twijfelde niet en schoof haarfijn binnen. 0-2. 2 kansen…2 goals….van efficientie gesproken. Op de rust kwam Renzo Van Nisselrooy de gekwetste Arno Weyn vervangen. Nog niet iedereen was terug uit de kantine en het stond al 0-3. Deze keer nam Dante Meul de rol als aangever op zich en bediende Ben Ayad die mooi afwerkte. 0-3.Temse controleerde de wedstrijd. Sombeke probeerde in het slotkwartier nog wel de bakens te verzetten maar 2 goeie kansen werden de nek omgewrongen. Temse daarentegen faalde niet. Ben Ayad werd diep gestuurd op de 78e minuut en die schoof beheerst binnen. De jonge Van Nisselrooy dreigde nog een 2tal keer maar zijn schoten hadden onvoldoende kracht om de Sombeekse doelman een 5e keer te verslaan. Al bij al wel heel verdiende winst voor onze jongens die ondanks het niet sprankelend voetbal wel organisatie en efficientie toonden. Het moet voor trainer Mariman een hele geruststelling zijn om vast te stellen dat zijn team in 2 wedstrijden 10 goals heeft gemaakt en er amper 1 tegen heeft terwijl het beste voetbal nog moet komen! Proficiat SV Blauw Wit Temse! *Spelers: Robbin Seghers, Seppe Van Isterdael, Jeroen Schippers, Jonas Heuvinck, Jef Maes(’88 Joris De Paep), Dante Meul(’70 Ali Mohamadi), Ismael Ben Ayad, Arno Weyn(’46 Renzo Van Nisselrooy), Diego Van Rumst, Badreddine Belhaj, Maxim Van Hiel.Niet ingekomen:Arne Egghe(stand-in doelman)*Doelpunten: 2x Ismael Ben Ayad,1x Dante Meul, 1x Seppe Van Isterdael.

*SV Blauw Wit Temse 2 – 0 Vos Reinaert Sinaai

Het 1e elftal boekte een logische zege tegen een Vos Reinaert dat nooit het gevoel gaf dat het de thuisploeg het leven zuur kon maken. Bij wijze van spreken was het éénrichtingsverkeer maar de ex-scheepsbouwers waren niet erg geinspireerd. Te veel foute keuzes in de laatste passing en ook de afwerking kon beter. Temse kwam dan wel voor via alweer Seppe Van Isterdael (en alweer op hoekschop) en de onvermijdelijke Dante Meul die enig mooi binnen knikte op aangeven van Maxim Van Hiel maar liet nog een 4-tal kansen voor rust onbenut. Wie gedacht had dat de rust soelaas zou bieden had het verkeerd voor. Er werden zeker nog een achttal kansen in de 2e helft niet benut. De doelman van de tegenpartij zat daar zeker ook wel voor iets tussen, zeer zeker maar het vizier stond zeker niet scherp. Maar goed, de jongens pakten wel dik verdiend de zege en voeren het klassement aan. Volgende week wacht een stevige verplaatsing naar PD Kruibeke. Proficiat mannen⚽️⚽️ *Spelers: Robbin Seghers, Seppe Van Isterdael(’58 Renzo Van Nisselrooy), Jeroen Schippers, Jonas Heuvinck, Laurens De Maeyer, Jef Maes, Ismael Ben Ayad, Dante Meul(’53 Ali Mohamadi) , Diego Van Rumst, Badredinne Belhaj(’81 Joost Delaruelle), Maxim Van Hiel.

*PD Kruibeke 0 – 2 SV Blauw Wit Temse

Tegen een stug PD Kruibeke brachten onze mannen de 3 punten meer dan verdiend mee vanachter “Den Dulpop” naar Temse. In een bijna kansarme wedstrijd trok Blauw Wit op de juiste momenten “het laken” naar zich toe. Het overwicht was er zeer zeker maar door het stugge verdedigingswerk van de thuisploeg was er bijna geen gaatje te vinden. Net voorbij het half uur ontsnapte Meul na doorkoppen van Ben Ayad dan toch en die werd gepakt in de 16 door de thuisdoelman die vreemd genoeg geen gele kaart onder de neus kreeg geduwd. Ismail Ben Ayad klaarde de klus. 0-1. Het enige wat we nog noteerden was een vrije trap vanop een 22 a 23 meter door Heuvinck te zwak in de handen van de kruibeekse doelman getrapt. Bezondigden de Blauw Witten zich de eerste helft teveel aan het geven van “lange ballen”?….de 2e helft werd er meer over de grond gespeeld wat niet onmiddelijk resulteerde in veel kansen maar het werd wel aangenamer kijken. En ook nu zorgde een bijna identieke fase als in de 1e helft voor een strafschop. Ook hier werd Dante Meul onderuit geschoffeld door de thuisdoelman die nu wel “geel” kreeg(had dus eigenlijk zijn 2e geel geweest). Ben Ayad terug achter de bal en die verkoos dezelfde hoek als de 1e penalty…maar de thuisdoelman redde knap. Het bleef dus 0-1. Dat brak de temsenaren bijna zuur op. Op 2 minuten van het einde scoorde de thuisploeg bijna met het hoofd maar de bal zoefde net naast de “kooi” van doelman Seghers. In de absolute slotfase bediende de fris ingevallen Diallo Mamoudou met een hakje de aanstormende Ismail Ben Ayad die met een keiharde knal de 0-2 op het bord plaatste. 12 op 12. Van een geslaagde start gesproken! Proficiat mannen⚽️ *Spelers:Robbin Seghers, Jonas Heuvinck, Maxim Van Hiel, Jef Maes, Jeroen Schippers, Ismail Ben Ayad, Arno Weyn(’91 De Paep Joris), Badreddine Belhaj(’79 Ali Mohamadi), Dante Meul(’73 Diallo Mamoudou), Diego Van Rumst, De Maeyer Laurens.*Niet ingevallen: Joost Delaruelle.

*SV Blauw Wit Temse 9 – 0 Herleving Sint-Pauwels

SV Blauw Wit Temse heeft zijn ambities voor dit seizoen nog even bijgekleurd tegen Herleving Sint-Pauwels die met een jonge ploeg probeerde weerwerk te bieden maar nooit geen partij was voor de Temsenaren. Het duurde bijna een kwartier voor de openingstreffer langs Ismail Ben Ayad wat de voorbode werd voor een voor of naoorlogse score die uiteindelijk op het scorebord kwam. We wensen ons 1e elftal van harte proficiat met deze zege en beperken ons voor de rest tot de samenstelling van de 15 en de doelpuntenmakers.*Spelers: Robbin Seghers, Jonas Heuvinck(’55 Badreddine Belhaj), Seppe Van Isterdael, Jeroen Schippers(’61 Ali Mohamadi), Laurens De Maeyer, Jef Maes(’61 Diallo Mamoudou), Dante Meul, Arno Weyn(’79 Klaas Vanhee), Ismail Ben Ayad, Diego Van Rumst en Maxim Van Hiel.*Doelpunten:’14 Ismail Ben Ayad 1-0, ’19 Seppe Van Isterdael 2-0, ’31 Dante Meul 3-0, ’38 Laurens De Maeyer 4-0, ’45 Jef Maes 5-0, ’59 Arno Weyn 6-0(penalty), ’74 Dante Meul 7-0, ’76 Diallo Mamoudou 8-0, ’85 Dante Meul 9-0.

*FC Sint-Niklaas 0 – 3 SV Blauw Wit Temse

SV Blauw Wit Temse kende een moeilijke eerste helft aan de Watermolendreef achter het vroegere stadion van Sportkring Sint-Niklaas en Red Star Waasland. Stadion dat overigens volledig plat ligt en waar de werken aan het nieuwe zwembad bezig zijn. Het was “even slikken” om dat beeld te zien voor de voetballiefhebber. De thuisploeg zette van de eerste seconde druk op onze blauw-witten die geen centimeter ruimte kregen. Dat zorgde wel niet voor een karrevracht kansen voor Sint-Niklaas(het vroegere Belsele) maar wel voor iets meer dreiging. Uiteraard was er veel strijd en ging het vrij snel. Voor beide teams noteerden we 1 kans. De thuisploeg besloot van binnen de 16 net over de lat en Dante Meul kon een hoekschop net niet “verzilveren”, de bal ging voorlangs. Rust 0-0. Op de rust stuurde trainer Mariman bij en bracht de “kwikke” Diallo Mamoudou in. Dat resulteerde in de 47e minuut al meteen tot een strafschop voor de onzen(fout op Mamoudou). Arno Weyn nam terug zijn verantwoordelijkheid en faalde net als vorige week niet. 0-1. Van dan af leek de wedstrijd ook te kantelen. Sint-Niklaas probeerde wel maar Temse leek nu alles onder controle te hebben. Meer nog, op hoekschop werd de score verdubbeld langs Dante Meul en op het einde kon Diallo Mamoudou met wat geluk de 0-3 netten. Ruben Ketels kon na 4 weken blessureleed nog eens invallen en ook Jef Maes en Joris De Paep vielen nog in. Zo won Temse uiteindelijk op een “volwassen” manier de wedstrijd en blijft het aan de leiding. Toch willen we thuiscoach Tom De Bouvre proficiat wensen dat hij het aandurfde om Temse onmiddelijk onder druk te zetten. Het getuigde wel van enige lef. Proficiat SV Blauw Wit Temse!⚽️*Spelers: Robbin Seghers, Diego Van Rumst, Laurens De Maeyer, Jeroen Schippers, Maxim Van Hiel(’79 Ruben Ketels), Arno Weyn(’86 Joris De Paep), Ali Mohamadi(’46 Diallo Mamoudou), Belhaj Badredinne, Seppe Van Isterdael, Dante Meul(’71 Jef Maes), Ismail Ben Ayad.

*SV Blauw Wit Temse 3 – 1 FC Daknam Lokeren

Zevende opeenvolgende zege voor de manschappen van trainer Mariman die direct het initiatief namen om zo snel mogelijk op voorsprong te komen. Het eerste schot op doel werd door Belhaj naast besloten. Op de zevende minuut was het wel raak. Ben Ayad werd diep gestoken en die krulde van erg schuin de bal fantastisch in de verste hoek. (1-0). SV Blauw Wit bleef de betere ploeg. Een vrijschop van Weyn belandde in het zijnet. Meul besloot een voorzet van Ben Ayad te zacht op doelman Impens. Met een ultieme reflex duwde Impens een afgeblokt schot van Weyn via het lichaam van Meul uit doel. SV Blauw Wit controleerde de wedstrijd verder. Na het halfuur deelde het nog wat speldeprikken uit. Een poging van Ben Ayad werd afgeblokt in hoekschop en Van Isterdael trapte een voorzet van Weyn voorlangs. Nadien was het wel raak. Een schot van Ben Ayad werd slecht ontzet en Meul verdubbelde na 33 minuten de voorsprong met een kanonskogel (2-0). Ben Ayad werd nadien in het straatje gestuurd maar zijn poging stuitte op de uitgekomen Impens. Vervolgens was het Meul die door Ben Ayad een scoringskans werd aangeboden maar een bezoeker ontzette het doelgevaar. Voor de rust duwde Impens een schot van Weyn over en ging een schot van Schippers naast. Daknam kreeg een kleine kans net voor de rust maar het schot van De Bock werd in extremis afgeblokt (2-0 ruststand). De thuisploeg had er een erg goeie eerste helft op zitten.SV Blauw Wit begon in de herneming als betere ploeg en zat na twee minuten al op rozen. Topschutter Ben Ayad knikte een voorzet van Weyn vanop rechts knap binnen (3-0). Meul probeerde het wat later ook met een kopbal maar die ging over. Op het uur stak Daknam even de neus aan het venster. Lukas Impens stak de bal diep naar Van Theemsche. Doelman Seghers kwam goed uit en ontregelde de poging. Grote druk van Daknam op de thuisploeg kwam er niet. Temse dicteerde het spel verder. Een kopbal van Meul op voorzet van Weyn ging nipt naast. Doelman Impens stopte wat later een laag schot van Badreddine. Op de 72e minuut werd Temse tot tien herleid. Een onnodige fout en een kwaad woordje richting de ref zorgde voor tweemaal geel dus rood voor Van Isterdael. Alle hens aan dek in de organisatie bij Temse dat lichte druk van Daknam ondervond in de slotfase. Eerst lukten de bezoekers de aansluiting langs Thienpondt vanuit buitenspel (3-1). De aanvalslust bij Blauw-Wit was in het slotkwartier ondermijnd. Enkel een assist van Weyn op Badreddine werd gekeerd in hoekschop. Het was bij Blauw-Wit bang afwachten tot het verlossende eindsignaal. Zo blijft de thuisploeg ongeslagen aan de leiding. Proficiat mannen!Topschutter Ben Ayad blikte met al negen doelpunten op zeven wedstrijden tevreden terug op de zege.“Een collectieve sterke prestatie van de volledige ploeg met verdiende 3-1 winst als beloning wil ik deze zege noemen. Een mooie mix van kwaliteit aan spelers en kwantiteit aan geleverd spel ook in deze wedstrijd houdt ons ongeslagen aan de leiding. Ik voel me goed in mijn vel als topschutter en draag graag een steentje bij aan elke zege. We blijven als favoriet op juiste koers zitten en staan verdiend aan de leiding.”*De kern : Seghers Robbin, Van Isterdael Seppe, Schippers Jeroen (’68 Diallo Mamoudou), Heuvinck Jonas, De Maeyer Laurens (’57 Maes Jef), Meul Dante, Weyn Arno (’79 De Paep Joris), Ben Ayad Ismaïl, Van Rumst Diego Jean, Badreddine Belhaj, Van Hiel Maxim, Delaruelle Joost.*Doelpunten : 7’ Ben Ayad 1-0, 33’ Meul 2-0, 47’ Ben Ayad 3-0, 73’ Thienpondt 3-1.

*VK Tielrode 0 – 5 SV Blauw Wit Temse

De derby bracht toch redelijk wat volk op de been maar die zagen zeker geen hoogstaande partij. De thuisploeg verdedigde zich kranig maar Temse was zonder groots te spelen een “klasse te sterk”. Nog voor de rust waren de spreekwoordelijke “schaapjes” op het droge voor SV Blauw Wit Temse.0-3!Na de rust verwaterde het spelpeil bij de bezoekers en kwam Tielrode iets meer in de match zonder grote kansen bij mekaar te voetballen. Ismail Ben Ayad liet tussendoor nog een strafschop onbenut(over het doel). Het spitsenduo Ben Ayad-Meul duwden in het slot er nog ieder een treffer bij zodat het uiteindelijk een forfaitscore werd. Geven we nog mee dat Ruben Ketels voor het eerst dit seizoen de 90 minuten rond maakte na een lange blessure.Temse blijft dus op kop van het klassement met het maximum der punten. Proficiat!⚽️ *Spelers: Robbin Seghers, Jonas Heuvinck, Diego Van Rumst, Jeroen Schippers(’66 Diallo Mamoudou), Laurens De Maeyer, Dante Meul, Arno Weyn(’82 Jef Maes), Ismail Ben Ayad, Ruben Ketels, Badreddine Belhaj(’74 Ali Mohamadi), Maxim Van Hiel(’87 Joris De Paep). *Doelpunten:’11 Jeroen Schippers 0-1, ’31 Ismail Ben Ayad 0-2, ’43 Dante Meul 0-3, ’85 Ismail Ben Ayad 0-4, ’90 Dante Meul 0-5.

*SV Blauw Wit Temse 0 – 0 HRS Haasdonk B

De topwedstrijd in 4e provinciale werd bijgewoond door ruim 250 toeschouwers. Jammer genoeg vielen er geen doelpunten. De gewezen “gouden schoen”(1979) en ex kapitein en corifee van het grote SK Beveren, Jean Janssens was eregast en gaf de aftrap met Laurent Weibel (supporter nummer één en hij nam de honeurs waar voor Slagerij “De Clippel” uit Bornem die de wedstrijdbal schonk) als tussenstation richting de thuisploeg. Het eerste kwartier werd een studieronde. Haasdonk was het meeste in balbezit. Daarna kregen we veel intensiteit en duels zonder echt grote kansen. Schoten van Mahieu en Robert van Haasdonk werden afgeblokt door thuisverdedigers. Een laag schot van Meul en een kopbal van Schippers misten de goede richting . Doelman Wils kende ook al geen probleem om een laag schot van Ben Ayad te stoppen. Halfweg knikte Meul een voorzet van Schippers over. Topschutters Ben Ayad en Meul werden goed uit de wedstrijd gehouden. Het was dan maar aan de verdedigers om af en toe eens mee in de aanval te trekken. Zo kreeg Van Isterdael twee kansen voorgeschoteld maar beide schoten misten de goede richting. Net voor het halfuur was het aan de overzijde bijzonder warm voor doel. Bezoeker Robert knalde een voorzet van Van Den Borre over. Haasdonk bleef iets meer speldeprikken voor rust uitdelen. Doelman Seghers kwam goed uit om Robert van een doelpunt te houden. Net voor de koffie ging een buffelstoot van Heyrman nipt over (0-0 ruststand).*In de herneming kwamen er wel grotere kansen. Haasdonk begon fris en een gevaarlijke voorzet van op rechts werd nog door De Maeyer in extremis voor enkele bezoekers ontzet in hoekschop. Op de 48e minuut bracht Schippers redding voor de doellijn op een kopbal van Heyrman. Na een tijdje zoekwerk naar de opening richting doel trapte de ingekomen Weyn de bal voor doel en Meul werkte de voorzet naast. Halfweg trok Temse iets gevaarlijker in de aanval. De ingekomen Diallo werkte een voorzet van De Maeyer slecht af. Doelman Wils kende geen probleem om een poging van Ben Ayad af te stoppen. Bij het ingaan van het slotkwartier trapte Schippers een voorzet voor doel die naast werd verlengd. Tien minuten voor tijd werd Meul in het straatje gestuurd door Van Hiel maar de co-topschutter van blauw-wit knalde het leer nipt voorlangs. In een boeiende slotfase trapte bezoeker Behiels een slecht ontzette hoekschop over. Een poging van Charlier werd door Heuvinck afgeblokt. Diallo ging op wandel maar schoot nog een thuiskans net over. Met een ultieme reflex van Robbin Seghers in blessuretijd op een poging van Charlier strandde de bal op de lat. De laatste kans was voor Diallo maar deze werd ontregeld in hoekschop. Het eindsignaal zorgde voor de brilscore wat meteen leidde tot het eerste puntenverlies in deze competitie.*Doelman Seghers stond reporter 17 na de wedstrijd te woord. “Ben blij dat ik vandaag wel wat mooi werk op de juiste momenten heb mogen opknappen. Ik sta dan ook als eerste persoon in doel om dat te doen. Een cleansheet meenemen na een op papier genoemde topper is altijd leuk als doelman voor je palmares. Wij hadden niets te verliezen en dienden de eerste plaats te verdedigen daar waar Haasdonk echter de opdracht had om te winnen. Een billijk gelijkspel kan je dit dus noemen. De kloof blijft nu vijf punten met Haasdonk. Laat ons zaterdag op Zaffelare de draad opnieuw oppikken met doelpunten zodanig dat we op titelkoers verder door de competitie kunnen gaan.”*De kern : Seghers Robbin, Van Isterdael Seppe (59’ Weyn Arno), Schippers Jeroen, Heuvinck Jonas, De Maeyer Laurens, Meul Dante, Van Hiel Maxim, Ben Ayad Ismaïl (86’ Maes Jef), Ketels Ruben, Van Rumst Diego Jean (59’ Diallo Mamoudou), Badreddine Belhaj.*Niet ingekomen: Ali Mohamadi.

*FC Bosdam Beveren 0 – 5 SV Blauw Wit Temse

Koude en barre omstandigheden zaterdagavond in Beveren. Een koude oostenwind bij amper 2 graden Celcius was voor wie niet in beweging was niet aangenaam. De spelers van Temse maakten er echter een “warme” vertoning van. De eerste helft waren onze jongen bijzonder efficient en liepen uit tot 0-4. Enkel in het 1e kwartier kon Bosdam wat weerwerk bieden. Na de rust zagen we een SV Blauw Wit Temse die de thuisploeg alle hoeken van het veld liet zien. Vlot combinatiespel op een perfecte kunstgrasmat. Raar genoeg werd er na de rust maar 1 keer gescoord. Dat had vooral te maken met het “laatste” balletje dat net te hoog, te laag of te kort kwam. In ieder geval had het weekje rust de blauw witten blijkbaar heel goed gedaan. Voor de ambitieuze thuisclub werd het dus een ontgoochelende wedstrijd. Toch willen we hen nog een pluim geven want ondanks het overwicht van Temse bleven ze wel voetballen en speelden zeker geen “kloppen en smijten”😜*Spelers: Robbin Seghers, Maxim Van Hiel, Jonas Heuvinck, Laurens De Maeyer, Jeroen Schippers, Ruben Ketels, Seppe Van Isterdael(’90 Moorthamer Jeffrey), Arno Weyn(’86 De Paep Joris), Badreddine Belhaj(’81 Diego Van Rumst), Dante Meul en Ismael Ben Ayad(’70 Jef Maes).*Doelpunten: Arno Weyn(2x), Ismail Ben Ayad(1x), Dante Meul(1x), Badreddine Belhaj(1x).*Trainers: Geert Mariman, Tom De Cleen, Franky De Vleeschouwer.*Afgevaardigde(diligé): Margino De Kerf *Verzorger: Ronald Himbrecht

Theme: Overlay by Kaira