Waasland Beveren 1 – 1 SV Blauw Wit Temse

De eerste wedstrijd in deze “beker van het Waasland” was tegen de U21 van Waasland Beveren. Margino en David namen voor de gelegenheid de coaching op zich en zagen een erg enthousiast Temse dat erg kort op de bal zat. Onze mannen kwamen ook voor met 0-1 na een mooie aanval schitterend afgerond door Wael Haj. Nog voor de rust werd het 1-1. Na de rust hielden onze jongens stand en sleepten een mooi gelijkspel uit de brand.Spelers:Arne Egghe,Pim Geens,Jef Maes,Nils Van Den Bergh, Kevin Daenen,Joris De Paep,Wael Haj,Beckham Lyssens,Joost Delaruelle,Brent Van Avermaet,Mehmet Sullu,Benaissa Othman,Klaas Vanhee,Django Rooms,Kron Qalaj,Soufiane Gherby.

SV Blauw Wit Temse 6 – 1 Sporting Sint Gillis Waas

De tweede wedstrijd in deze “beker van het Waasland” werd met glans afgesloten. Voor de rust kon de tegenstander nog wat gelijke tred houden.(2-1). Na de rust was het al Blauw Wit wat de klok sloeg. Temse liep uit tot 4-1 met doelpunten van Matthias Pieren(2x),Beckham Lyssens(1x) en Kron Qalaj(1x). In de slotfase schoof coach Margino De Kerf Salim Bas een rij hoger en die bedankte met nog 2 mooie goals. Spelers: Arno Zels,Pim Geens,Kron Qalaj,Christophe Van Nieulande,Wael Haj,Benaissa Othman,Nils Van Den Bergh,Joost Delaruelle,Beckham Lyssens,Sullu Mehmet,Salim Bas,Brent Van Avermaet,Django Rooms,Gherbi Soufiane,Matthias Pieren.

Eendracht Zele 6 – 0 SV Blauw Wit Temse

Tegen de beloften van 1e provincialer Eendracht Zele aangevuld met 4 A-kern spelers konden onze mannen weinig inbrengen. Nochthans hielden we lang stand en konden zelfs op voorsprong zijn gekomen. Beckham Lyssens werd alleen op weg naar de Zeelse doelman gestuurd maar besloot op de doelman. Net voor de rust slikten we dan nog 2 doelpunten waarvan één own goal. Na de rust vielen er een paar gekwetsten bij ons. We dienden zelfs de wedstrijd uit te spelen met 10 spelers waarvan Ivan Stroev en Elias Pepermans voor het eerst er bij waren(zelfs zonder trainen). We streden dus met ongelijke wapens en zwaar werd hier zeker niet aan getild.

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse