Nadat Jan Rohart verleden week zijn handtekening zette als nieuwe T1 van SV Blauw Wit Temse was het deze week de beurt aan zijn goede vriend Jan Van Roy om zijn krabbel te zetten als nieuwe keepertrainer.Jan is 53 jaar en begon als doelman bij Bornem. Nadien volgden Puurs, Wijnegem, RWDM om nadien ook keepertrainer te worden bij Boom onder Jan Rohart.Iedereen kent Jan echter als de onvolprezen keepertrainer van KSV Temse waar hij de laatste jaren actief was. Na de fusie met Lokeren zat hij ook op Daknam op de bank.Maar na het ontslag van de volledige sportieve staf wenkt nu voor Jan weer een sportieve uitdaging. Beroepshalve verandert er niets voor hem want hij moet er voor zorgen dat onze spelers op de beste grasmat van het Waasland kunnen voetballen.

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse