Het nieuwe jaar is nog niet zo lang bezig en toch kunnen wij weeral verschillende nieuwe spelers voor ons team voorstellen. De 14e in het rijtje is Kristof Claus, een 28 jarige rasechte Temsenaar en zoon van Patrick, al sinds mensenheugenis het gezicht van de jeugd van KSV Temse. Kristof is een speler die op verschillende plaatsen in de verdediging kan spelen en begon uiteraard al van kindsbeen af bij de jeugd van KSV Temse t.e.m. de beloften. Trok nadien naar Olympia Rupelmonde en hielp daar meteen zijn ploeg aan de titel in 4e provinciale. Om allerlei redenen trok hij er even de stekker uit maar bleef op een lager niveau wel actief bij VK Velle en VK Finaboys. Kristof wil er zijn schouders onder zetten om Temse weer op de voetballende kaart te zetten.

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse