Bij onze lijst van geboren en getogen Temsenaars kunnen wij weer iemand toevoegen. Othman Benaissa, die volgende week 28 jaar wordt komt ook onze rangen versterken. Deze aanvallende middenvelder begon uiteraard in de Schoolstraat bij de jeugd van KSV. Hij kwam via enkele ommetjes terecht bij VK Tielrode.Wegens hogere studies zette hij zijn veldvoetbalactiviteiten enkele jaren on hold. Hij onderhield wel zijn conditie in de zaal bij de Sambaboys Temse en maakte zelfs deel uit van de Oost Vlaamse beloften selectie van de Belgische Zaalvoetbalbond. De laatste jaren was hij één van de zeldzame bezoekers van de thuismatchen van KSV. Volgend seizoen kan hij er hopelijk voor helpen zorgen dat er terug meer volk komt kijken naar onze thuismatchen.

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse