Klaas Van Hee begon zijn voetballoopbaan in 4e provinciale West Vlaanderen op 6jarige leeftijd bij WS Bulskamp. Deelgemeente van Veurne. Op 10jarige leeftijd ging hij dan naar grote buur KSV Veurne(2e provinciale). op zijn 18 keerde Klaas wel terug naar WS Bulskamp. Op zijn 21 vertrok hij naar 1e provincialer KSV Diksmuide waar hij nog een seizoen of 4 speelde. Op zijn 25 stopte Klaas door werkomstandigheden met veldvoetbal maar bleef wel zaalvoetballen. Ondertussen zit Klaas in onze contreien. Hij heeft met enkele partners een bedrijf in Temse. Hij woont nu in Antwerpen. Op zijn 32 bindt Klaas terug de veldvoetbalschoenen aan bij onze club. Hij liet al een vrij positieve indruk op de testtrainingen. Klaas is een verdediger. Welkom Klaas⚽⚽

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse