Volgende nieuwkomer voor het volgende seizoen is de 26 jarige Arne Verhelst. Hij komt over van 2e provincialer KSK Kallo. Als 6 jarige begon Arne zijn voetballoopbaan bij Svelta Melsele om daarna als 11 jarige naar Waasland-Beveren te trekken. Daar doorliep hij de nationale jeugdopleiding tot zijn 16 jaar. Daarna volgde een jaartje U17 FC Nieuwkerken waarna Arne terug trok naar de club waar het begon Svelta Melsele waar hij zweefde tussen A en B kern als jonge speler. Op zijn 20 vertrok Arne naar KFC Vrasene waar hij behoorde tot de A-kern. Op zijn 22 vertrok de centrale middenvelder naar KSK Kallo waar hij nu zijn 5e seizoen aan het rond maken is. Volgend seizoen blijft hij de blauw-witte kleuren trouw…niet die van KSK Kallo maar die van SV Blauw Wit Temse. Welkom Arne en succes bij onze club!!⚽️⚽️

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse