De 28 jarige linksachter wil bij BW Temse de vreugde terugvinden nadat hij in de voorbereiding zijn kruisbanden scheurde bij zijn huidige club KSK Kallo. Jeroen begon als jonge knaap bij KJV Kruibeke en ging op zijn 16 naar Vigor Hamme waar hij het tot in de beloften schopte. Op zijn 20 verhuisde hij naar Svelta Melsele waar hij een jaartje in de A-kern zat die uitkwam in de hogere reeksen en nadien een paar jaar in de B ploeg van Melsele in 3e provinciale waar hij tot tweemaal toe de eindronde voor promotie speelde. Op zijn 25 trok Jeroen naar KSK Kallo maar het noodlot sloeg toe in de voorbereiding dit jaar waar hij aan zijn 4e seizoen begon. Hopelijk komt alles goed en kan Jeroen in Temse nog veel voetbalplezier hebben. Welkom⚽️⚽️

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse