Onze club heeft een overeenkomst gesloten met de 31 jarige doelman Robbin Seghers. Velen zullen hem ook kennen van de nationale futsalploeg en van het zaalvoetbal in 1e nationale waar zijn huidige club Proost Lier is. Robbin keepte dit jaar voor het algemeen forfait gevende Eendracht Verrebroek. Hij begon op 5 jarige leeftijd bij het toemalige FC Lutterzele . Op zijn 14 vertrok hij naar Vigor Hamme waar hij 2 seizoenen speelde. Een operatie aan de knie dwongen hem terug af te zakken naar WS Sombeke voor 3 seizoenen. Op zijn 20 trok hij naar Sint Gillis Dendermonde voor 2 seizoenen. Even zat hij daarna bij KAV Dendermonde maar trok terug naar WS Sombeke. Daarna volgden nog KSK De Klinge, Doorselaar en Gerda Sint-niklaas. Robbin heeft dus al wat ervaring in provinciale. Wij heten Robbin hartelijk welkom in onze blauw-witte familie⚽️⚽️

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse