De 23 jarige Dante Meul begon zijn voetballoopbaan op 5 jarige leeftijd al bij KSK Beveren en automatisch stapte hij mee over naar Waasland-Beveren waar hij in de nationale jeugd speelde tot zijn 16. Verhuisde dan naar Sportkring Sint-Niklaas voor 2 seizoenen waar hij U17 en U19 speelde. Na een heel goed jaar bij die U19 van Sint-Niklaas verhuisde hij op zijn 18 naar de A-kern van KFC Vrasene waar hij bleef tot zijn 20. Ging toen naar FC Bosdam Beveren maar sportief draaide dat jaar uit op een fiasco en vertrok naar KSK Kallo waar hij nu aan zijn 3e seizoen bezig is. Dante is een echte diepe spits maar kan ook uit de voeten op de spelverdeling(10). Wij hopen dat Dante zich goed gaat voelen bij onze club en wensen hem veel voetbalvreugde toe volgend seizoen. Welkom⚽️⚽️

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse