Onze sportieve cel heeft al enkele sterkhouders kunnen aantrekken maar wat ze deze keer hebben klaargespeeld kunnen we toch min of meer van een stunt spreken. Welke 4e provincialer kan er immers zeggen dat ze een nieuwe speler hebben kunnen strikken die nog geen jaar geleden in de 2e Amateursklasse speelde? De 28 jarige Ruben Ketels speelde immers van zijn 21e respectievelijk bij VW Hamme, KSV Temse, KRC Harelbeke en KSC Dikkelvenne. De laatste maanden was hij aangesloten bij FC Latem. Als 6 jarige was Ruben beginnen voetballen bij White Boys Sint-niklaas maar talentscouts haalden hem al vlug naar SK Beveren en een jaar later naar Sporting Lokeren. Daar haalde hij zelfs de A-kern. Ruben die zowel achteraan als in het midden kan spelen wil met ons team zo vlug mogelijk de promotie naar 3e provinciale mee helpen realiseren. Welkom Ruben!

Theme: Overlay by Kaira
Fernand Schuermanstadion, Schoolstraat 63, 9140 Temse